Workshops

Je bent van harte welkom om bij mij thuis deel te nemen aan een workshop. Het maken van een Sterrenstofboek kan ik ook in kleine groepjes op locatie komen doen.

Zelf een Herinnerkleed maken

Ik kan samen met jou jouw eigen Herinnerkleed maken. Dat is een bijzonder proces waar we de tijd voor nemen.

Vooraf kom ik naar jou toe en gaan we praten over wie en wat jij in beeld zou willen brengen. Ik kom graag bij jou thuis omdat ik jou dan in jouw eigen omgeving kan leren kennen. Uit het gesprek en de informatie die jij mij geeft ontstaat een idee voor vormgeving. Jij gaat vervolgens materialen verzamelen voor jouw Herinnerkleed.

Daarna kom je naar mij toen en besteden we een dag (10.30-16.30) aan de creatie van jouw Herinnerkleed. Ik zorg dat de basis van het (wand-)kleed klaar is zodat we meteen aan de slag kunnen. Je gaat naar huis met een wandkleed of ander sierkleed dat af is en thuis kan worden opgehangen/neergelegd.

De kosten voor deze workshop inclusief basismateriaal, lunch en koffie/thee is 600 euro bij individuele begeleiding.

Samen werken aan een familiekleed

Voor groepen maximaal vier personen geldt een prijs van 500 euro. Het is ook mogelijk om met familie samen aan één kleed te werken. Dat vergt wat meer voorbereiding maar leidt tot één eindproduct, wat eventueel op te delen is. De prijs voor zo’n groepsproject (max vier personen) is 800euro voor het geheel.

Zelf een Sterrenstofboek maken

In deze workshop ga je bij mij thuis of bij jou thuis een herinnerboek maken. Over jezelf of over iemand anders. Dit kan in het formaat A4 of A3, individueel of in een kleine groep. De benodigde materialen neem ik mee. Vooraf krijg je vragenlijsten ter voorbereiding en heb je de mogelijkheid om wat foto’s te verzamelen.

Prijzen voor deze workshop zijn afhankelijk van formaat en groepsgrootte startend vanaf 50 euro voor een eenvoudig Sterrenstofboek A4 formaat in groepsverband.